top of page

Acerca de

Om ReferensPortalen

Problemet
Att hantera och söka bland sitt företags alla referenser för att hitta precis de som beställaren efterfrågat är ofta mycket tidskrävande. Dessutom ska alla referenser intygas genom att ringa eller maila den person som ska intyga varje referens. Känner du igen dig?

Lösningen
Detta arbete kan förenklas och automatiseras, och det är där som ReferensPortalen finns som ett nytt modernt digitalt verktyg för att underlätta för en bransch som lägger ner orimligt mycket tid på just referenshanteringen. Alla referenser läggs upp i ReferensPortalen och finns sökbara där alla relevanta detaljer är filtrerbara, så som hur gamla referenserna får vara, vilken roll företaget hade, vilket typ av projekt o.s.v. Dessutom kan intygsbegäran skickas ut med ett knapptryck till den person som ska intyga referensen, denna person får då möjligheten att enkelt granska och intyga referensen med BankId. ReferensPortalen ser då till att varje intygad referens blir fullständigt låst för manipulation i efterhand och behöver därför inte intygas igen vid ett annat tillfälle då alla kan lita på att referensen och intyget stämmer. En verifieringskod stämplas dessutom på referensen och kan när som helst kontrolleras på referensportalen.se/verifiera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad kan jag spara?
Uppskattningsvis kan ett litet till medelstort företag som arbetar mycket med referenser spara in tid som motsvarar en heltidstjänst. Hur mycket tid lägger ditt företag på referenshantering?

Företag- och referenssökning

Förutom referenshanteringsverktyget så har ReferensPortalen den enda företagsökningsfunktionen där man kan kolla upp företag och se deras betyg. Du kan alltså söka på företag och kolla upp information kring det företaget. På så sätt kan information enkelt hämtas på ReferensPortalen istället för att ringa och kolla upp en mängd referenser. Sparad tid och en mer transparent bransch är målet.

 

Vilka är vi som ligger bakom ReferensPortalen

Vi är en grupp med branschexperter inom bygg- och infrastruktur och experter inom ny digital teknik som tillsammans försöker skapa nya effektiva verktyg för byggbranschen. Referensdatabasen för aktörer är första steget mot en komplett system som kommer att lyfta branschen till nya nivåer av samarbete och effektivitet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

UX

Vill du veta mer?

bottom of page